SKU: 159485C
Culoare: Galben / Yellow

Converse Chuck Taylor All Star

-20% 385 Lei

308 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
A început când am dus foarfecele la originalele noastre High Top Chucks, transformându-le în pantofi de baschet low top. Apoi, adidașul a scăpat de pe stradă, consolidându-și statutul de icoană de zi cu zi. Ceea ce urmează pentru Low Chucks depinde de tine. Sunt versatile, clasice și în întregime ale voastre pentru a purta cum doriți, oriunde doriți, oricând doriți. Noi doar facem pantoful. Tu faci poveștile.

Partea superioară din pânză este ușoară și durabilă.
Silueta atemporală pe care o cunoști și o iubești.
Profil redus pentru flexibilitate maximă.
Ochelele mediale sporesc fluxul de aer.
Reimaginat placa de înmatriculare All Star.
Chuck Taylor All Star Origins

Creat în 1917, adidașul Converse Chuck Taylor All Star a fost pantoful original de baschet. Utilizarea sa s-a schimbat de-a lungul anilor, dar este încă perfectă prin simplitate. Cu silueta sa atemporală, talpa din cauciuc vulcanizat și patch-ul inconfundabil al gleznei, Chuck este pregătit pentru ca tu să-l faci al tău.

În curând, echipe de baschet, precum și băieți americani, purtau Converse „Chuck Taylor” All Stars. În anii 1930, Chuck Taylor a proiectat modelul alb de top pentru Jocurile Olimpice din 1936, iar pantoful cu garnitura patriotică roșie și albastră a devenit foarte popular împreună cu toate modelele de pânză neagră și piele ale All Star. Astăzi puteți cumpăra în continuare fie modelul alb optic strălucitor, fie un model alb murdar nevopsit numit alb sau alb natural.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5
© SHOOOS