SKU: 1011B368-800
Culoare: Multicolor / Multicolor

Asics Noosa Tri 14

-30% 770 Lei

539 Lei

Stoc epuizat

DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Pantoful NOOSA TRI™ 14 remixează inspirația arhivată cu o potrivire asemănătoare șosetei. Este format cu o construcție ușoară și o plimbare eficientă sub picioare.

Culorile și modelele îndrăznețe de pe partea superioară din plasă proiectată sunt inspirate de stilurile timpurii GEL-NOOSA™ din anii 2000. Caracteristicile convenabile, cum ar fi urechile de tragere ale limbii și șireturile cu comutare, fac pantofii mai ușor de încărcat. Acest lucru îl face mai practic după ieșirea din etapa de înot a unui triatlon sau a ieșit mai repede pe ușă.

Cu tehnologia GUIDESOLE™ sub picioare, acești pantofi ajută la reducerea flexiei gleznelor. Designul său curbat vă permite să economisiți mai multă energie în timp ce experimentați o rulare ușoară înainte.
Neutru
Tip picior
Arcuri de dimensiuni normale
Împinge
Există o distribuție uniformă din partea din față a piciorului.
Cum contactează piciorul tău cu solul
Piciorul aterizează în exteriorul călcâiului, apoi se rostogolește spre interior (pronează) pentru a absorbi șocul și a susține greutatea corporală.
Tehnologie și caracteristici
Amortizorul FLYTEFOAM™ asigură o absorbție ușoară a impactului

Tehnologia GUIDESOLE™ ajută la conservarea energiei prin reducerea flexiei gleznelor Partea superioară din plasă proiectată îmbunătățește respirabilitatea

Talpa exterioară AHARPLUS™ îmbunătățește durabilitatea Căptușeala este produsă printr-un proces de vopsire prin soluție care reduce consumul de apă și emisiile de carbon. Designul de contact cu terenul complet creează o călătorie mai lină și mai eficientă. Sireturile cu comutare facilitează personalizarea potrivirii pantofului. ia și dezlipește

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5
© SHOOOS