SKU: 1019662
Culoare: Roz / Pink

Birkenstock Arizona BFBC Earthy Vegan Light Rose Regular Fit

-20% 550 Lei

440 Lei

În Stoc
9 variante de culori
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Legendarul design cu două curele de la BIRKENSTOCK - Arizona. Stil iconic completat cu confortul semnat al piciorului BIRKENSTOCK. Disponibil în materiale vegane și include o parte superioară realizată din Birkibuc, un material sintetic rezistent la piele, rezistent.

Picioare din plută-latex cu formă anatomică
Sus: Birkibuc
Căptușeală pentru picioare: microfibră
Talpa: EVA
Detalii: două chingi, fiecare cu o cataramă metalică reglabilă individual; Vegetarian; talpă tonală
Fabricat în Germania

Sus: Birko-Flor
Birko-Flor nubuck este fabricat din PVC ușor de întreținut și igienic, care a fost căptușit la interior cu un strat moale, respirabil de lână. Suprafața arată ca piele nubuck. Acest material de înaltă calitate este foarte delicat cu pielea și confortabil.

Brant: microfibre
Microfibrele sunt fibre sintetice foarte fine, care sunt extrem de moi și rezistente la formă. Deoarece nu conțin produse de origine animală, acestea sunt folosite ca material de acoperire pentru căptușeala picioarelor din produsele vegane, printre altele.

Material pentru picioare: plută
Pluta este un material durabil extras din stratul de scoarță al plută. Acest produs natural este izolant și oferă o amortizare foarte bună.

Talpă exterioară: EVA
EVA (acetat de etilen vinil) este un material elastic de foarte bună calitate, foarte ușor, cu o amortizare extrem de bună. Drept urmare, netezeste ușoare nereguli în podea și asigură că fiecare pas este ușor amortizat.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5
© SHOOOS