SKU: 151211
Culoare: Gri / Grey

Birkenstock Arizona BF Nubuck Stone Regular Fit

-20% 522,50 Lei

418 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Legendarul design cu două curele de la BIRKENSTOCK - Arizona. Stil iconic cu confortul semnăturii piciorului BIRKENSTOCK. Prezentat în brevet strălucitor Birko-Flor®.

Picioare din plută-latex cu formă anatomică
Partea superioară: Birko-Flor®
Căptușeală pentru picior: piele de căprioară Talpa: EVA
Detalii: catarame reglabile individual din metal
Fabricat în Germania

Sus: Birko-Flor
Birko-Flor cu un finisaj patentat este fabricat din PVC ușor de întreținut și igienic, care a fost căptușit în interior cu un strat moale, respirabil de lână. Suprafața a fost acoperită cu un strat de piele lacată. Acest material de înaltă calitate este foarte delicat cu pielea și confortabil.

Branț: Piele naturală
Căptușeala flexibilă din piele, care este delicată cu pielea, se cuibărește ușor pe picior și se ajustează la conturul său. Suprafața cu pori deschiși și astfel foarte respirabilă asigură un climat confortabil pentru picioare, chiar și în timpul unei activități fizice mai extenuante.

Material pentru picioare: plută
Pluta este un material durabil extras din stratul de scoarță al plută. Acest produs natural este izolant și oferă o amortizare foarte bună.

Talpă exterioară: EVA
EVA (acetat de etilen vinil) este un material elastic de foarte bună calitate, foarte ușor, cu o amortizare extrem de bună. Drept urmare, netezeste ușoare nereguli în podea și asigură că fiecare pas este ușor amortizat.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS