SKU: 40731
Culoare: Alb / White

Birkenstock Madrid BF Regular Fit White

-28% 250 Lei

180 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
LIVRARE GRATUITA PESTE 480 RON
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
Birkenstock Orthopädie GmbH Co. KG este un producător german de încălțăminte cu sediul central în Neustadt (Wied), Germania. Compania vinde Birkenstocks, o marcă germană de sandale și alte încălțăminte notabile pentru pluta conținută și podele (tălpi) din cauciuc, care se conformează oarecum formei picioarelor purtătorilor lor.
Printre produsele reprezentative se numără sandalele din două curele din Arizona și zgarda din Boston.
Rădăcinile companiei pot fi urmărite din 1774. BIRKENSTOCK nu este doar unul dintre primele cinci mărci de încălțăminte la nivel mondial, ci este și unul dintre cele mai cunoscute mărci germane din lume.
Produsele lor de bază sunt piciorul lor unic, în formă anatomică. BIRKENSTOCK a inventat piciorul și a modelat, de asemenea, sensul termenului „picior de picioare”, care este atât de frecvent în prezent. Piciorul nu este doar un concept unic, revoluționar de produs, care a deschis calea către o piață complet nouă. Este, de asemenea, o idee de bază și un punct de referință pentru tot ceea ce fac. Acum și în viitor. Toată lumea ar trebui să aibă acces la piciorul său!

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Recenzii Client

5/5
Anonym
31.01.2019
 
5/5
Anonym
29.01.2019
 

Related Products

© SHOOOS