SKU: 1017318
Culoare: Negru / Black

Birkenstock Stalon Nubuck Leather Narrow Fit

-20% 990 Lei

792 Lei

Stoc epuizat

DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Stalon de la BIRKENSTOCK este o cizmă de oraș elegantă și robustă. Cu panouri elastice laterale pe tijă, o buclă la spate și o talpă urbană robustă. Talpa intermediară din plută din PU asigură un design BIRKENSTOCK recunoscut instantaneu. Partea superioară este confecționată din piele nubuc unsă, hidrofugă.

Soț detașabil, cu formă anatomică din plută-latex
Partea superioară Nubuck - Pielea Nubuck are o suprafață ușor șlefuită, fără granule. Ca și în cazul catifeiului, perierea suprafeței pielii nubuc deplasează fibrele și lasă o urmă vizibilă. Pielea nubuc este foarte sensibilă la umiditate și culoare și, prin urmare, trebuie să fie impermeabilizată.
Căptușeală sub picioare: piele netedă

Brant: piele intoarsa - Captuseala flexibila din piele, care este blanda cu pielea, se aseaza usor pe picior si se adapteaza la conturul acestuia. Suprafața cu pori deschiși și, prin urmare, foarte respirabilă asigură un climat confortabil pentru picioare, chiar și în timpul unei activități fizice mai intense.
Material suport: Pluta - pluta este un material durabil extras din stratul de scoarta al stejarului de pluta. Acest produs natural este izolator și oferă o amortizare foarte bună.
Talpa: cauciuc termoplastic

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS