SKU: 1014565
Culoare: Roz / Pink

Birkenstock Madrid EVA Rose Narrow Fit

-30% 220 Lei

154 Lei

Stoc epuizat

3 variante de culori
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
BIRKENSTOCK Madrid este cel mai vechi membru al familiei de modele, făcându-l un adevărat clasic. Lansat ca o „sandală de gimnastică” în urmă cu jumătate de secol, acest model simplu cu o singură curea a devenit un favorit ferm al modei. Partea superioară este confecționată dintr-un material sintetic rezistent la piele, rezistent la purtare, Birko-Flor®, cu un aspect sofisticat de nubuc, care are o textură și o culoare care ar putea fi confundate cu piele reală.

Picior BIRKENSTOCK cu formă anatomică, fabricat din EVA
Partea superioară / căptușeala / talpa: o singură bucată de EVA
Detalii: două curele, fiecare cu o cataramă reglabilă individual din metal; impermeabil, lavabil, ultra ușor
Fabricat în Germania

Superior: EVA
EVA (acetat de etilen vinil) este un material elastic de înaltă calitate, foarte ușor, cu o amortizare foarte bună. Drept urmare, netezeste ușoare nereguli în podea și asigură că fiecare pas este ușor amortizat.

Detalii: o curea cu o cataramă metalică reglabilă individual

Succesul BIRKENSTOCK își are rădăcinile în angajamentul său față de arta de a produce pantofi cu inspirație ortopedică. De-a lungul secolelor, a acumulat o bogăție de experiențe de neegalat pe care le-a transmis de la o generație la alta, fiecare generație cultivând și extinzând în continuare aceste cunoștințe.
Rădăcinile companiei pot fi urmărite până în 1774. BIRKENSTOCK nu este doar una dintre primele cinci mărci globale de încălțăminte, ci este și una dintre cele mai cunoscute mărci germane din lume.

Produsele lor de bază sunt piciorul unic, cu formă anatomică. BIRKENSTOCK a inventat picioarele și a modelat și sensul termenului „picioare”, care este atât de obișnuit astăzi. Piciorul nu este doar un concept unic, revoluționar de produs, care a deschis calea către o piață complet nouă. Este, de asemenea, o idee de bază și un punct de referință pentru tot ceea ce fac. Acum și în viitor. Toată lumea ar trebui să aibă acces la piciorul lor!

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Recenzii Client

5/5
Anonym
26.07.2019
 
© SHOOOS