SKU: I017779_6302
Culoare: Maro / Brown

Carhartt WIP Klondike Pant Cypress

-30% 445 Lei

311,50 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
LIVRARE GRATUITA PESTE 480 RON
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
Carhartt, marca originală de îmbrăcăminte de fond fondată în Detroit, Michigan SUA în 1889, produce produse de durată pentru a servi și proteja oamenii muncitori. Echipamentul care se naște din respectul pentru dolarul câștigat greu pentru a fi de înaltă calitate, extrem de durabil, și pentru totdeauna contează pentru a funcționa în condiții mai proaste și orice vreme, deoarece Carhartt construiește echipament care are spatele toată ziua, în fiecare zi, 24 /
7.
Hamilton Carhartt, fondatorul lui Carhartt, a fost un gânditor independent, un creator fără sfârșit, dar mai ales un credincios în a face ceea ce nu a fost niciodată făcut. A crezut în sine și în bunurile pe care le-a făcut. Și pentru fiecare om, „o afacere pătrată, indiferent dacă lucrează pentru mine sau cumpăra de la mine.” În acest sens, nu a construit doar o marcă de îmbrăcăminte, ci a construit prietenii care au durat peste 129 de ani. Astăzi, Carhartt reprezintă orice bărbat sau femeie care abordează viața cu același spirit al lui Hamilton.

One Brand - Two Stories
Începând cu aproximativ 100 de ani după ce Carhartt a început să facă salopete în SUA, Carhartt WIP a început să modifice aceste produse clasice pentru a servi publicului european. Până în zilele noastre, Carhartt WIP adaptează echipamentul Carhartt iconic pentru cei care caută un design rafinat și un stil care rămâne fidel originilor mărcii.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5
© SHOOOS