SKU: 132173C
Culoare: Alb / White

Converse Chuck Taylor Leather White

-25% 467,50 Lei

352 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
Cel mai bine vândut pantof de baschet din toate timpurile, Converse Chuck Taylor All Star, primește un makeover premium cu adidașul Chuck Taylor All Star Leather Ox. Această versiune vine într-o siluetă decoltată, un stil popular văzut pentru prima dată în 1957. Exteriorul său este construit dintr-o parte superioară din piele de lux și este întărit cu ochiuri mediale pentru a spori fluxul de aer. Mai jos, talpa de cauciuc vulcanizat readuce vibrația OG.
Adidașul Converse Chuck Taylor All Star din piele adaugă o piele bogată din piele texturată la cel mai iconic pantof din lume. Talpa de cauciuc vulcanizat, ochiurile metalice periate, vârful din cauciuc întărit, talpa căptușită și autenticitatea culturală rămân intacte.

BENEFICII
Durabilitatea pielii
Talpa exterioara din cauciuc pentru tractiune durabila
Ochelele mediale sporesc fluxul de aer

CHUCK TAYLOR TOATE ORIGINELE STELOR
Creat în 1917 ca un pantof de baschet antiderapant, All Star a fost inițial promovat pentru performanța sa superioară de teren de către creierul de baschet Chuck Taylor. Dar, de-a lungul deceniilor, sa întâmplat ceva incredibil: adidașul, cu silueta sa atemporală și patch-ul inconfundabil al gleznei, a fost adoptat organic de rebeli, artiști, muzicieni, visători, gânditori și originale.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Recenzii Client

5/5
Anonym
25.11.2018
 
5/5
Anonym
22.11.2018
 

Related Products

© SHOOOS