SKU: 132173C
Culoare: Alb / White

Converse Chuck Taylor Leather White

-20% 440 Lei

352 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Cel mai bine vândut pantof de baschet din toate timpurile, Converse Chuck Taylor All Star, primește o schimbare premium cu tenișii Chuck Taylor All Star Leather Ox. Această versiune vine într-o siluetă decoltată, un stil popular văzut pentru prima dată în 1957. Exteriorul său este construit dintr-o piele de lux și întărit cu ochiuri mediale pentru a îmbunătăți fluxul de aer. Mai jos, talpa din cauciuc vulcanizat readuce vibrația OG.
Adidașii din piele Converse Chuck Taylor All Star adaugă o parte superioară din piele bogată și texturată celui mai emblematic pantof din lume. Talpa din cauciuc vulcanizat, ochiurile din metal periat, vârful din cauciuc ranforsat, talpa căptușită și autenticitatea culturală rămân intacte.

BENEFICII
Durabilitatea pielii
Talpă exterioară din cauciuc pentru tracțiune durabilă
Ochiurile mediale îmbunătățesc fluxul de aer

CHUCK TAYLOR ALL STAR ORIGINS
Creat în 1917 ca pantof de baschet antiderapant, All Star a fost promovat inițial pentru performanțele sale superioare în teren de către creierul baschetului Chuck Taylor. Dar, de-a lungul deceniilor, s-a întâmplat ceva incredibil: adidașii, cu silueta sa atemporală și plasturele inconfundabile pentru gleznă, a fost adoptat organic de rebeli, artiști, muzicieni, visători, gânditori și originali.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5
© SHOOOS