SKU: DM11822203
Culoare: Maro / Brown

Dr. Martens 1460 Gaucho Crazy Horse

-22% 1.100 Lei

858 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
O piele nouă pentru un vechi clasic: această cizmă iconică cu 8 ochi 1460 este realizată cu Crazy Horse, o piele solidă cu un aspect uzat, stresat.

Această cizmă unisex este realizată cu ADN-ul clasic al lui Doc, inclusiv laturile canelate, bucla de călcâi și cusăturile galbene. Construit pentru a dura, este realizat folosind una dintre cele mai bune metode de construcție: Goodyear Welt - ceea ce înseamnă că partea superioară și talpa sunt cusute împreună în cusătura noastră cu zelă termoizolată. Cizma se așează pe emblematica noastră talpă AirWair ™, care este rezistentă la ulei și grăsimi, cu o bună rezistență la abraziune și la alunecare.

Exterior: 100% piele
Căptușeală: 75% material textil, 25% piele
Talpa: 100% PVC

Material
Crazy Horse este din piele grea, cu un aspect dur, uzat, oferind un finisaj pre-iubit fără munca grea.

Instrucțiuni de îngrijire
Curățați murdăria cu o cârpă umedă și lăsați-o să se usuce, apoi aplicați Dr. Martens Wonder Balsam, adăugați la pantofi folosind aplicatorul de burete furnizat împreună cu produsul. Alternativ, dacă se dorește un nivel mai ridicat de suplete, Dr. Martens Neutral Dubbin poate fi utilizat, urmați instrucțiunile de aplicare de pe produs.

Constructie
Acesta este un produs Goodyear-welted. Partea superioară și talpa sunt sigilate termic și cusute împreună, nu doar lipite ca multe construcții de încălțăminte.

Apelul doctorului Martens către oamenii care au propriul lor stil individual, dar care împărtășesc un spirit unit - personaje autentice care reprezintă ceva. Oamenii care posedă un sentiment mândru de auto-exprimare. Oameni diferiți.

La nivel stilistic, siluetele simple ale Dr. Martens le permit purtătorilor să adopte cizmele și pantofii ca parte a propriului stil individual și foarte distinctiv; la nivel practic, faimoasa lor durabilitate și confort le fac ideale pentru lumea neiertătoare a concertelor și a modei de stradă; și apoi, în cele din urmă, la nivel emoțional, sunt o insignă de atitudine și de abilitare.

Cu toate acestea, nu a fost întotdeauna așa: Dr. Martens a fost inițial o cizmă modestă de îmbrăcăminte de lucru, care a fost chiar vândută ca pantof de grădinărit la un moment dat. Deci, cum s-a transformat acest cizme utilitare într-una dintre cele mai relevante mărci culturale ale erei moderne?

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Recenzii Client

5/5
Anonym
28.07.2019
 
5/5
Anonym
24.07.2019
 

Related Products

© SHOOOS