SKU: DM13512006
Culoare: Negru / Black

Dr. Martens 1460 Pascal Virginia

-25% 1.100 Lei

825 Lei

În Stoc
5 variante de culori
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Mai multe nuanțe din arhiva DM: în fiecare sezon, ne îmbunătățim colecția Originals cu culori suplimentare inspirate din design-urile clasice Docs. Fabricate din Virginia, o piele cu granulație care se simte purtată încă de la primul pas, aceste cizme rămân fidele construcției lor vechi de șase decenii, cu cusături galbene, o buclă AirWair cu toc și o talpă dură cu amortizare de aer.

Născut la 01.04.60. Numit 1460. De-a lungul a șase decenii, cizma noastră de lucru cu 8 ochi a devenit iconică
Virginia este o piele moale, cu granulație fină, tratată pentru ao face netedă și suplă. Curățați cu o cârpă umedă și îngrijiți-vă cu Dr. Martens Shoe Polish
Liniile noastre învelite în Goodyear sunt sigilate termic la 700C și sunt întărite cu cusătura noastră personalizată

Exterior: 100% piele
Interior: 60% piele 40% material textil
Talpa: 100% PVC
Material
O piele moale, cu granulație fină, tratată pentru a se simți netedă și suplă, pielea noastră Virginia este de obicei vopsită și este oferită într-o varietate de culori strălucitoare.

Instrucțiuni de îngrijire
Curățați murdăria cu o cârpă umedă și lăsați-o să se usuce, apoi aplicați Dr. Martens Wonder Balsam, adăugați la pantofi folosind aplicatorul de burete furnizat împreună cu produsul.

Constructie
Acesta este un produs Goodyear-welted. Partea superioară și talpa sunt sigilate termic și cusute împreună, nu doar lipite ca multe construcții de încălțăminte

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5
© SHOOOS