SKU: DM24256001
Culoare: Negru / Black

Dr. Martens 1461 W

-15% 935 Lei

797,50 Lei

În Stoc
3 variante de culori
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Acesta este pantoful nostru original cu 3 ochi. Al doilea stil pe care l-am creat, durabilul 1461 a fost conceput pentru industrie – și a devenit iconic de generații de nonconformiști. Astăzi, 1461 este purtat ca o declarație de auto-exprimare de către creatorii de tendințe din toate categoriile sociale - iar acum vine într-o nouă nuanță a pielii moale și suplă Virginia.

Păstrează ADN-ul Docs clasic, cum ar fi părțile laterale canelate și cusăturile vizibile
Construit pe talpa emblematică, durabilă, cu pernă de aer Dr. Martens, cu o bună rezistență la alunecare și la abraziune
Acesta este un produs Goodyear-welted
Fabricat din Virginia, o piele moale, suplă, care se sparge ușor și îmbătrânește frumos

Material: piele moale, cu granulație fină, tratată pentru a se simți netedă și suplă, pielea noastră Virginia este de obicei vopsită și este oferită într-o varietate de culori strălucitoare.

Instrucțiuni de îngrijire: ștergeți murdăria cu o cârpă umedă. Aplicați Dr. Martens Wonder Balsam pe exteriorul încălțămintei pentru a menține pielea suplă, puternică și netedă. Odată uscat, lustruiți energic până la strălucirea dorită folosind o perie curată pentru pantofi Dr. Martens. Repetați în mod regulat pentru a prelungi durata de viață a încălțămintei.

Construcție: Goodyear Welted

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS