SKU: DM11857001
Culoare: Negru / Black

Dr. Martens 1490 Smooth Black

-22% 1.155 Lei

902 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
Cizma 1490 cu 10 ochi este o siluetă clasică punk Dr. Martens - împletită și mai sus pentru o atitudine amplificată.

Cizma cu 10 ochi
Fabricat cu ADN-ul clasic Doc, inclusiv margini canelate, cusături galbene și buclă pentru călcâi
Construit pe talpa emblematică Dr. Martens cu pernă de aer, care este rezistentă la ulei și grăsime, cu o bună rezistență la abraziune și la alunecare

Partea superioară: 100% piele
Căptușeală: 75% textil, 25% piele
Talpa: 100% PVC

Material:
Durabilă și renumită de rigidă pentru început, pielea noastră netedă poate fi lustruită până la o strălucire elegantă sau zgâriată cu talent, în funcție de preferințele dvs.

Instrucțiuni de îngrijire:
Curățați murdăria cu o cârpă umedă și lăsați să se usuce, apoi aplicați Dr.Martens Wonder Balsam, Neutral sau lac de ceară colorată, după caz, folosind o perie pentru pantofi Dr.Martens, (Neutral poate fi aplicat pe toate culorile). Lăsați să se usuce, apoi lustruiți energic până la strălucirea dorită folosind o a doua perie curată pentru pantofi Dr.Martens. (Vă sfătuim să folosiți 2 perii pe culoare, una pentru a adăuga lacul și a doua, perie curată și uscată, pentru a șlefui pielea pentru cele mai bune rezultate).

Constructie:
Acesta este un produs Goodyear-welted. Partea superioară și talpa sunt sigilate termic și cusute împreună, nu doar lipite ca multe construcții de încălțăminte.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS