SKU: DM27818211
Culoare: Visiniu / Burgundy

Dr. Martens Audrick Leather Platfrom Boots

-25% 1.265 Lei

951,50 Lei

În Stoc
2 variante de culori
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
O platformă falnic pe care o poți purta în fiecare zi. Cizma cu platformă Audrick cu 8 ochi se bazează pe o reluare radicală a renumitei noastre talpi Quad - cu construcție inovatoare din două părți. O talpă intermediară ușoară din EVA și talpă exterioară din PVC, cu crampuri adânci și exagerate. Construit folosind pielea noastră clasică Brando, care dezvoltă în timp un aspect vintage uzat. Ciocnirea moștenirii unui DM și inovație neclintită.

Brando este o piele integrală, ceară, care arată și mai bine în timp. Dur și durabil, îl poți trata rău și va dezvolta un aspect vintage uzat
Această platformă evoluată îmbină înălțimea renumitei noastre talpi Quad într-o construcție ușoară. La 1 7/8 inch, talpa Quad Neoteric are o talpă intermediară ușoară din EVA și o talpă exterioară din PVC cu crampoane adânci și robuste. Dispunând de o versiune amplificată a modelului nostru de benzi de rulare marca DMS.
Constructie - Fabricat cu liniile noastre Goodyear sigilate termic la 700˚C si ranforsate cu cusatura noastra semnatura.
Înălțimea tălpii - Înălțimea platformei: 1 1/2 inch; Înălțimea călcâiului: 1 7/8 in Pat - mai subțire și o formă mai conică

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS