SKU: M9160
Culoare: Negru / Black

Converse Chuck Taylor All Star Hi Black

-11% 350 Lei

310 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
LIVRARE GRATUITA PESTE 480 RON
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
Am putea să vă spunem că este pantoful de baschet OG, creat acum peste 100 de ani. Sau că designul a rămas în mare măsură același, pentru că de ce să te încurci cu un lucru bun. Sau cum a devenit adidașul neoficial al tuturor artiștilor și muzicienilor tăi preferați, care și-au făcut fiecare al lor. Da, am putea împărtăși multe povești, dar cea care contează cel mai mult nu este a noastră - este a ta. Este cum și unde îți iei Chuck-urile. Moștenirea este lungă, dar ceea ce urmează depinde de tine. Noi doar facem pantoful. Tu faci poveștile.

Partea superioară din pânză este ușoară și durabilă.
Silueta atemporală pe care o cunoști și o iubești.
Profil înalt pentru acoperire clasică.
Ochelele mediale sporesc fluxul de aer.
Patch clasic All Star pentru gleznă.

Creat în 1917, adidașul Converse Chuck Taylor All Star a fost pantoful original de baschet. Utilizarea sa s-a schimbat de-a lungul anilor, dar este încă perfectă prin simplitate. Cu silueta sa atemporală, talpa de cauciuc vulcanizat și patch-ul inconfundabil al gleznei, Chuck este pregătit pentru ca tu să-l faci al tău.

În curând, echipe de baschet, precum și băieți americani, purtau Converse „Chuck Taylor” All Stars. În anii 1930, Chuck Taylor a proiectat modelul alb de top pentru Jocurile Olimpice din 1936, iar pantoful cu garnitura patriotică roșie și albastră a devenit foarte popular împreună cu toate modelele de pânză neagră și piele ale All Star. Astăzi puteți cumpăra în continuare fie modelul alb optic strălucitor, fie un model alb murdar nevopsit numit alb sau alb natural.

După al doilea război mondial, clasicul Chuck Taylor All Star High Top, alb-negru, a fost introdus în 1949, un pantof mult mai atrăgător decât modelele negre monocrome care fuseseră produse până atunci. Baschetul era acum un sport profesional important. Chuck Taylor All Stars a fost pantoful pentru jucătorii profesioniști, de la facultate, de liceu și toți jucătorii serioși, iar aceste blaturi distincte negre sau albe au făcut parte din aspectul fiecărei echipe.

În 1957, All Star a fost introdus și a devenit popular ca o alternativă mai casual la topul înalt. În acest moment, Converse deținea o cotă de 80% din întreaga industrie de adidași. Datorită eforturilor sale neobosite de promovare a sportului, Taylor a fost numit „ambasador la baschet”, iar în 1968, Charles H. ‘Chuck’ Taylor a fost introdus în Sala Famei Baschetului. Din păcate, un an mai târziu a murit.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Recenzii Client

5/5
Anonym
02.12.2018
 
4/5
Anonym
24.11.2018
 

Related Products

© SHOOOS