SKU: M9160C
Culoare: Negru / Black

Converse Chuck Taylor All Star Hi Black

-25% 412,50 Lei

308 Lei

În Stoc
8 variante de culori
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Am putea să vă spunem că este pantoful de baschet OG, creat acum peste 100 de ani. Sau că designul a rămas în mare parte același, pentru că de ce să te încurci cu un lucru bun. Sau cum a devenit adidași neoficial al tuturor artiștilor și muzicienilor tăi preferați, care și-au făcut-o fiecare. Da, am putea împărtăși o mulțime de povești, dar cea care contează cel mai mult nu este a noastră, este a ta. Este cum și unde îți iei Chucks. Moștenirea este lungă, dar ceea ce urmează depinde de tine. Noi doar facem pantoful. Voi faceți poveștile.

Partea superioară din pânză este ușoară și durabilă.
Silueta atemporală pe care o cunoști și pe care o iubești.
Profil înalt pentru acoperire clasică.
Ochiurile mediale îmbunătățesc fluxul de aer.
Plastic clasic pentru glezne All Star.

Creat în 1917, adidașii Converse Chuck Taylor All Star a fost pantoful original de baschet. Utilizarea sa s-a schimbat de-a lungul anilor, dar este încă perfectă în simplitatea sa. Cu silueta sa atemporală, talpa din cauciuc vulcanizat și plasturele inconfundabile pentru gleznă, Chuck este gata să-l faci pe cont propriu.

În curând, echipele de baschet, precum și băieții americani au purtat Converse „Chuck Taylor” All Stars. În anii 1930, Chuck Taylor a proiectat modelul înalt alb pentru Jocurile Olimpice din 1936, iar pantoful cu ornamente patriotice roșii și albastre a devenit foarte popular împreună cu modelele din pânză și piele neagră ale lui All Star. Astăzi puteți cumpăra în continuare fie modelul alb optic strălucitor, fie un model alb murdar, nevopsit, numit nealbit sau alb natural.

După cel de-al Doilea Război Mondial, în 1949 a fost introdus clasicul Chuck Taylor All Star High Top alb-negru, un pantof mult mai atrăgător decât modelele monocrome negre care fuseseră produse până atunci. Baschetul era acum un sport profesionist important. Chuck Taylor All Stars a fost pantoful pentru jucătorii profesioniști, colegi, liceu și toți jucătorii serioși, iar aceste vârfuri înalte distinctive, negre sau albe, făceau parte din aspectul fiecărei echipe.

În 1957 a fost introdus All Star și a devenit populară ca o alternativă mai casual la vârful înalt. Până în acest moment, Converse deținea o cotă de 80% din întreaga industrie a adidașilor. Datorită eforturilor sale neobosite de promovare a sportului, Taylor a fost numit „Ambasadorul baschetului”, iar în 1968, Charles H. „Chuck” Taylor a fost inclus în Basketball Hall of Fame. Din păcate, un an mai târziu a murit.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS