SKU: W30025_999
Culoare: Gri / Grey

Makia Dawn Jacket W

-40% 709,50 Lei

423,50 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
Această jachetă de iarnă simplistă nordică are o textura drăguță de lână gri și izolație grea pentru vreme mai rece. Interiorul are un buzunar la piept cu fermoar, iar exteriorul are două buzunare termice cu fermoar pe talie. Mânecile au coaste ascunse, iar jacheta poate fi ajustată cu un snur interior de tragere pe talie. Gluga supradimensionată are un guler în picioare pentru protecție împotriva intemperiilor, iar jacheta se închide cu un fermoar din oțel YKK în două direcții, completat cu un buton în față.

50% lana 40% poliester 10% altele | Fabricat in China

Fondată în 2001, Makia este o companie de îmbrăcăminte cu sediul în Helsinki care produce îmbrăcăminte nordică contemporană. Ideea Makia provine din nevoia de a ne menține cald în condiții grele, în timp ce se potrivește unui mediu de oraș, în egală măsură în calitate și peste tendințe de a deveni parte din viața noastră de zi cu zi. Colecția Makia este inspirată din istoria și împrejurimile portului Helsinki, unde se află sediul mărcii, și a evoluat într-o linie completă de articole de îmbrăcăminte, pentru a o adăposti din cap până în picioare.

Am stat suficient de mult pe ploaia rece, pentru a favoriza designul simplu și funcțional, care se concentrează pe materiale care respectă climatul aspru din nord. Makia s-a născut în portul Helsinki din aceste principii - pentru a rezista testului timpului și pentru a vă însoți în anii următori.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Recenzii Client

4/5
Anonym
25.07.2019
 
5/5
Anonym
07.07.2019
 

Related Products

© SHOOOS