SKU: M30078_685
Culoare: Albastru / Blue

Makia Direction Jacket M

-60% 1.034 Lei

412,50 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
Această jachetă clasică mai scurtă se bazează pe modelul emblematic Harrington. Interiorul are o căptușeală superioară Oxford și un buzunar la piept. Exteriorul are un finisaj frumos din lână, cu două buzunare în talie, un fermoar YKK rezistent și un guler pliabil cu închidere magnetică.

70% lana 30% poliester | Fabricat in China

Fondată în 2001, Makia este o companie de îmbrăcăminte cu sediul în Helsinki care produce îmbrăcăminte nordică contemporană. Ideea Makia provine din nevoia de a ne menține cald în condiții grele, în timp ce se potrivește unui mediu de oraș, în egală măsură în calitate și peste tendințe de a deveni parte din viața noastră de zi cu zi. Colecția Makia este inspirată din istoria și împrejurimile portului Helsinki, unde se află sediul mărcii, și a evoluat într-o linie completă de articole de îmbrăcăminte, pentru a o adăposti din cap până în picioare.

Am stat suficient de mult pe ploaia rece, pentru a favoriza designul simplu și funcțional, care se concentrează pe materiale care respectă climatul aspru din nord. Makia s-a născut în portul Helsinki din aceste principii - pentru a rezista testului timpului și pentru a vă însoți în anii următori.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS