SKU: M3043_925
Culoare: Gri / Grey

Makia Field Jacket M

-40% 1.193,50 Lei

715 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Această jachetă izolată de lungime medie este soldatul nostru elegant de iarnă. Interiorul are un buzunar la piept cu fermoar, iar exteriorul are două buzunare termice pe piept împreună cu două buzunare mai mari pe talie. Jacheta se închide cu fermoar YKK în două direcții. Alte caracteristici includ coaste ascunse pe mâneci și etichete discrete din piele pe mâneca umărului și talie.

50% lana 40% poliester 10% alte fibre | tratarea apei usoare la suprafata | 2000g/m²/24h respirabilitate | Căptușeală 100% poliester | Fabricat in China

Fondată în 2001, Makia este o companie de îmbrăcăminte cu sediul în Helsinki care produce îmbrăcăminte nordică contemporană. Ideea Makia provine din nevoia de a ne menține cald în condiții grele, în timp ce se potrivește unui mediu de oraș, în egală măsură în calitate și peste tendințe de a deveni parte din viața noastră de zi cu zi. Colecția Makia este inspirată din istoria și împrejurimile portului Helsinki, unde se află sediul mărcii, și a evoluat într-o linie completă de articole de îmbrăcăminte, pentru a o adăposti din cap până în picioare.

Am stat suficient de mult pe ploaia rece, pentru a favoriza designul simplu și funcțional, care se concentrează pe materiale care respectă climatul aspru din nord. Makia s-a născut în portul Helsinki din aceste principii - pentru a rezista testului timpului și pentru a vă însoți în anii următori.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5
© SHOOOS