SKU: 307960-607
Culoare: Roșu / Red

Nike Air Max 95

-50% 935 Lei

467,50 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
Inspirându-se din corpul uman și din estetica atletismului anilor '90, Nike Air Max 95 combină confortul incredibil cu stilul de rotire a capului. Panourile laterale iconice reprezintă rezistență, în timp ce aerul vizibil din călcâi și din picioare amortizează la fiecare pas.

Beneficii
Partea superioară se inspiră din corpul uman - talpa intermediară reprezintă coloana vertebrală, panourile gradate sunt mușchii și șireturile sunt coastele pantofului.
Dezvoltat inițial pentru alergare performantă, amortizarea vizibilă Nike Air oferă confort pe tot parcursul zilei.
Partea superioară din material respirabil este întărită cu piele și suprapuneri sintetice pentru un aspect clasic Nike foarte ventilat.
Sistemul inovator de dantelare adaugă pornire și oprire ușoară, permițându-vă personalizarea potrivirii.
Talpa intermediară din spumă are caneluri flexibile pentru o senzație confortabilă, care vă permite să vă deplasați liber.

Detalii produs
Talpa de cauciuc
Tara / Regiunea de origine: Indonezia

Nike Air Max Origins
Tehnologia revoluționară Air a intrat pentru prima dată în încălțăminte Nike în 1978. În 1987, Air Max 1 a debutat cu tehnologia Air vizibilă în călcâi, permițând fanilor mai mult decât simțul Amortizarea aerului - brusc au putut să o vadă. De atunci, pantofii Air Max de generația următoare au devenit un succes pentru sportivi și colecționari, oferind combinații de culori izbitoare și amortizare fiabilă și ușoară.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Recenzii Client

5/5
Anonym
17.07.2019
 
5/5
Anonym
09.07.2019
 

Related Products

© SHOOOS