SKU: 640744-602
Culoare: Roșu / Red

Nike Air Max 98

-60% 990 Lei

396 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
Nike Air Max 98 prezintă liniile de design OG care au fost inspirate de pereții Marelui Canion, adăugând în același timp rafale de culoare proaspătă în partea superioară. Aspectul fluid, texturat și amortizarea completă Nike Air te separă de pachet.

Rădăcini naturale
Designul original din '98 are o siluetă grosolană înainte de timp, un sistem complex de șireturi și un design inspirat de exterior, care imită striațiile de apă ale Marelui Canion.

Cu gust pe Trend
Over-branding-ul OG este de bun gust și vine prin mai multe sigle Swooshes, "AIR" și Air Max.

Ultra-confortabil
Concepută inițial pentru rulare de performanță, unitatea Max Air de lungime completă oferă o amortizare receptivă.

Detalii produs
Talpa intermediară din spumă oferă o amortizare de pluș
Fila de tragere a călcâiului
Talpa de cauciuc
Țara / Regiunea de origine: Vietnam

Nike Air Max 98 este în plin efect pentru 2018 și putem spune că hype-ul din jurul acestui adidas crește pe măsură ce se dezvăluie fiecare nouă culoare. În timp ce modelul 98 nu este cu siguranță la fel de cunoscut ca modelele „emblematice” recunoscute, cum ar fi Air Max 97, fanii balonului își amintesc cu drag de pantof - iar mainstream-ul abia acum sări pe bandă. Iată o listă cu zece lucruri pe care ar trebui să le știți despre pantoful Air Max „it” din 2018, unul dintre cei mai subestimați adidași din moștenirea amortizantă a Nike.

La începuturile sale, AM 98 lansează ceva mai puțin decât pozitivitate copleșitoare. Nike a fost victimizat de propriul său succes masiv în acest fel. Lansarea AM din anul precedent, laudatul 97, fusese tot ce putea vorbi de la Milano la New York.

Drept urmare, 98 a fost întâmpinat cu puțin mai mult decât reacții „eh” și rafturi stocate. Astăzi, acesta este echivalentul unei scăderi directe la ieșire pe care Nike pare să fie bună la lansare.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Recenzii Client

5/5
Anonym
22.07.2019
 
5/5
Anonym
30.06.2019
 

Related Products

© SHOOOS