SKU: AV9371-001
Culoare: Negru / Black

Nike Blazer Low LX

-50% 605 Lei

302,50 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Laudat de stradă pentru simplitatea și confortul său clasic, Nike Blazer Low '77 revine cu stilul său clasic de cercuri cu profil redus. Cu o piele clară, un design retro Swoosh și un guler foarte moale, cu tăietură joasă, este un produs obligatoriu pentru garderoba.

Beneficii
Conceput inițial pentru cercuri performante, construcția durabilă, cusăturile dure și șireturile ușoare de intrare oferă durabilitate și confort care durează.
Gulerul căptușit decupat arată elegant și se simte grozav.
Construcția vulcanizată îmbină talpa exterioară cu talpa intermediară pentru un aspect simplificat, durabil și confortabil. Talpa solidă din cauciuc cu model de șiret adaugă tracțiune, durabilitate și stil patrimonial.
Remake-ul aproape 1 la 1 dă din cap originalului, în timp ce designul său casual este ușor de purtat și permite versatilitatea stilului.
Țara / Regiunea de origine: Vietnam

Blazer Origins
Introdus inițial în 1972 ca pantof de baschet, Blazer s-a transformat de atunci într-un element de bază modern pentru patinatori și sneakerheads. Cu un vârf simplu din pânză până la un top mediu din piele și un tricou casual, acest pantof devine mai bun odată cu înaintarea în vârstă.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS