SKU: 749571-154
Culoare: Alb / White

Nike Cortez Classic Leather

-27% 425 Lei

310 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
LIVRARE GRATUITA PESTE 480 RON
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
Proiectat de Bill Bowerman și lansat în 1972, Nike Classic Cortez este pantoful original de alergare Nike. Această actualizare a unui clasic prezintă o construcție din piele și piele sintetică pentru o durabilitate sporită și aceleași vibrații de epocă. Confort clasic. Aspect vintage.

Beneficii
Partea superioară din piele și piele sintetică pentru durabilitate
Talpa intermediara din spuma pentru amortizare usoara
Talpă de cauciuc cu model de șiret pentru tracțiune Țara / Regiunea de origine: Vietnam, Indonezia

Originea
Nike Cortez este primul pantof de trening lansat de Nike în 1971 și, prin urmare, este considerat a fi un aspect semnificativ al succesului Nike, Inc. Nike Cortez a fost proiectat pentru prima dată de cofondatorul Nike, Bill Bowerman. Bowerman, un antrenor de pistă de clasă olimpică, a simțit că sportivii au nevoie de un pantof de alergare confortabil și durabil conceput pentru antrenament la distanță și alergare pe drum. Nike Cortez a fost lansat în culmea Jocurilor Olimpice din 1972, motiv pentru care a câștigat un interes exponențial rapid de către publicul larg.

În ultimii 20 de ani, Nike Cortez a fost reproiectat de mai multe ori. La început, pantoful a stabilit standardul pentru pantofii de alergare. Cofondatorul și antrenorul de clasă olimpică Bill Bowerman a fost conceput să proiecteze un pantof de alergare care să ofere atât confort, cât și durabilitate. Spuma este măsurată pentru a fi amplasată cu generozitate în părți mai semnificative ale pantofului, cu intenția de a oferi confort, de a absorbi șocurile rutiere și de a demonstra alte beneficii pentru sănătate. Combinația acestor două tălpi reduce oboseala picioarelor, ridică călcâiul pantofului pentru a reduce tulpinile de tendon ale lui Ahile și oferă confort maxim. Unul dintre cei mai importanți maratonisti din lume a descris Nike Cortez drept „cel mai confortabil pantof de până acum”.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Recenzii Client

5/5
Anonym
05.12.2018
 
© SHOOOS