SKU: 19.99504
Culoare: Portocaliu / Orange

On Running Cloud 2.0

-30% 770 Lei

539 Lei

Stoc epuizat

DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Pantoful iubit de milioane din întreaga lume. Făcut pentru a cânta toată ziua, în fiecare zi pentru oameni activi din mers - oriunde se duc.

Tehnologie: CloudTec®
Spuma Zero-Gravity și CloudTec® în talpă asigură aterizări moi, amortizate. Elementele Cloud remodelate oferă performanță și aderență superioare, în timp ce tocul mulat oferă o potrivire confortabilă și sigură. Speedboard ™ transformă energia generată la aterizare în mișcare înainte. Sistemul semnat de dantelare rapidă îți permite piciorul să alunece și să iasă cu ușurință, dar menține pantoful ferm în poziție în mișcare.

Materiale: plasă respirabilă
Cloud este renumit pentru senzația sa de intrare de neegalat, datorită amestecului de țesături soft-touch utilizate în partea superioară. Plasa respirabilă, antimicrobiană, oferă un confort proaspăt, în timp ce armăturile moale, lipite de cusut, de pe pantof și capacul de la picior, se potrivesc perfect.

Proiectare: Never Not On
Conceput pentru a fi cel mai ușor pantof de alergare complet amortizat, Cloud este o adevărată pictogramă On. De la lansare în 2014, a apărut pe podiumurile olimpice și pe podiumurile pariziene, câștigând premii și fani din întreaga lume. Ascunzând elegant tehnologia de alergare de ultimă generație, Cloud este pantoful de performanță perfect pentru toată ziua, în fiecare zi. Este cel mai bine vândut On dintr-un motiv.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS