SKU: 18.99684
Culoare: Negru / Black

On Running Cloud Terry

-30% 880 Lei

616 Lei

Stoc epuizat

DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Țesăturile experimentale cu atingere moale întâlnesc silueta iconică a Cloud-ului, ducând performanța pe tot parcursul zilei la noi niveluri de confort și stil.

Tehnologie: CloudTec® pentru confort
Spuma Zero-Gravity și CloudTec® în talpă asigură aterizări moi, amortizate. Plăcuțele de abraziune avansate asigură o aderență superioară, iar călcâiul mulat asigură o fixare confortabilă și sigură. Speedboard ™ din interior transformă energia generată de aterizări în mișcare înainte. Sistemul semnat de dantelare rapidă îți permite piciorul să alunece și să iasă cu ușurință, dar menține pantoful ferm în poziție în mișcare.

Materiale: materiale experimentale
Două tipuri de piele vegană, netede pe laterale și perforate la călcâi, conferă o nouă senzație siluetei iconice Cloud. Designul de șosete cu model de puncte se adaugă stilurilor unice. Poate că caracteristica deosebită este limba din țesătură Terry care dă numele pantofului. Este parțial bumbac, parțial materiale tehnice, dar tot confortul.

Design: Performanța întâlnește străzile
Cloud Terry reînvie și reimaginează unul dintre cele mai iubite experimente ale lui On, Cloud Edge. Țesăturile experimentale cu atingere moale întâlnesc silueta iconică a Cloud. Amestecând un nou amestec de materiale cu culori de oraș potrivite pentru toate domeniile de explorare urbană, Cloud Terry prezintă detalii unice care îl diferențiază de verii săi Cloud.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS