SKU: 19.99967
Culoare: Verde / Green

On Running Cloud Waterproof

-30% 880 Lei

616 Lei

Stoc epuizat

3 variante de culori
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Pictograma On pentru performanțe pe tot parcursul zilei a făcut-o complet impermeabilă. Pentru aventuri urbane în toate condițiile.

Tehnologie: CloudTec® întâlnește gravitatea zero
Spuma Zero-Gravity și CloudTec® în talpă asigură aterizări moi. Plăcuțele avansate de abraziune asigură o aderență superioară, în timp ce călcâiul mulat oferă o potrivire confortabilă și sigură. Speedboard ™ transformă energia generată pe măsură ce piciorul tău aterizează în mișcare înainte. Sistemul semnat de legare rapidă permite piciorului să alunece cu ușurință în interior și afară, dar menține pantoful ferm în poziție în mișcare.

Materiale: partea superioară complet impermeabilă
Suprafața 100% vânt și impermeabilă este proiectată pentru a vă menține picioarele uscate în condiții de ploaie. Detalii precum bucla călcâiului și elementele reflectorizante adaugă confort și practic.

Design: pictograma On făcută impermeabilă
Pantoful de zi cu zi, care nu este niciodată activ, este făcut acum să prospere în toate condițiile. Nu lăsați vremea să vă oprească explorarea urbană. Urmăriți cum ploaia se îndepărtează mai repede decât motivele dvs. pentru a rămâne în interior.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS