SKU: 49.99134
Culoare: Negru / Black

On Running Cloudaway

-40% 825 Lei

495 Lei

Stoc epuizat

2 variante de culori
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
O mașină multifuncțională durabilă, concepută în mod sustenabil pentru a fi esențial pentru călătoria de zi cu zi, de la străzi până la întoarceri.

Tehnologie: Creat pentru a explora
Talpa noastră CloudTec® oferă confort care durează atâta timp cât și dvs., iar talpa intermediară închisă asigură că nimic nu vă stă în cale. Ai nevoie de inspirație pentru următoarea ta aventură? Calea de rulare 3D a Văii Engadin - casa spirituală a lui On - de pe talpa exterioară vă va face nerăbdător să mergeți.

Materiale: Calcați ușor
Nicăieri nu este interzis în Cloudaway. Partea superioară din plasă ultra-ușoară este construită din peste 90% conținut reciclat, astfel încât să lăsați o amprentă conștientă. Este respirabil, durabil și moale pentru a aluneca, cu o singură șiretură pentru a asigura o potrivire personalizată de fiecare dată.

Design: aici, acum
Aventura nu așteaptă niciodată. Deci de ce ar trebui să? Cloudaway este creat pentru a fi flexibil, versatil și foarte ușor de împachetat. Designul inspirat de utilitare este un semn de cap către drumul mai puțin parcurs. Iar talpa din cauciuc reciclat 10% înseamnă că singurul lucru care este limitat este impactul tău asupra mediului.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS