SKU: 26.98482
Culoare: Alb / White

On Running Cloudnova Form

-12% 880 Lei

775,50 Lei

Stoc epuizat

3 variante de culori
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
High tech, silueta joasă. Cu un confort axat pe performanță, acesta este pantoful pe care îl poți purta oriunde și pentru orice.

TEHNOLOGIE - Stil axat pe performanță
Forma Cloudnova este orice vrei tu să fie. Cu CloudTec® în spumă Zero-Gravity și o talpă exterioară largă pentru a distribui presiunea, plus marca noastră Speedboard®, transformă loviturile de picior în mișcare înainte. Funcționează pentru antrenament sau pentru a petrece timp – întotdeauna cu un confort imbatabil.

MATERIALE - Confort reciclat
Partea superioară din poliester face ca acest pantof să fie ușor de purtat pentru orice ocazie. Ușoară, durabilă și confortabilă, limba sa perforată din microfibră și forma potrivită asigură o călătorie lină. Tehnologie de alergare de performanță cu stil gata pentru orice.

DESIGN - Aprindeți energie
Îmbinând tehnologia de alergare de performanță, o siluetă joasă și detalii subtile de finisare, Cloudnova Form este perfectă pentru alergări scurte, antrenament și petrecere a timpului liber. Ușoară și cu o parte superioară reciclată în proporție de 40%, este concepută pentru a aprinde energie. Așa că fii creativ, diversifică-ți viața și antrenamentul.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5
© SHOOOS