SKU: 41.99003
Culoare: Portocaliu / Orange

On Running Cloudswift PR

-30% 880 Lei

616 Lei

Stoc epuizat

DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Ușoară și rapidă cu protecție la impact. Dispune de superfoam Helion™, astfel încât alergarea pe suprafețe dure nu a fost niciodată mai ușoară.

Tehnologie - alergare urbană supremă
CloudTec® repoziționat în superspumă Helion™ oferă o amortizare sporită a antepiciorului și nori lărgiți la loviturile de călcâie din spate. Talpa exterioară cu rocker extrem și Speedboard™ reproiectat optimizează mișcarea naturală de rulare pentru o putere de propulsie și mai mare, care se simte netedă și fără efort.

Materiale - Reînginerie reciclată
Partea superioară din plasă reciclată și proiectată oferă un pas ușor, potrivirea ideală și confort total. Împreună cu căptușeala, șireturile, cușca sfert și întăriturile interne în antepicior, asigură o aderență îmbunătățită pe tot pantoful. Noile plăcuțe de prindere din cauciuc oferă o tracțiune mai bună chiar și pe suprafețe umede.

Design - Cuceriți betonul
Cloudswift este făcut pentru alergări urbane. Este ușor și agil, dar absoarbe impacturile grele pentru a vă proteja de suprafețele dure. Partea superioară este proiectată pentru confort și securitate totală, proiectată elvețiană pentru a se potrivi ca șosetele tale preferate. Alergarea pe suprafețe dure nu a fost niciodată mai ușoară.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5
© SHOOOS