SKU: 53.99053
Culoare: Roz / Pink

On Running Cloudtrax

-30% 1.100 Lei

770 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Conceput atât pentru vârf de stradă, cât și pentru munte, acest cizme de drumeție este conceput pentru a vă oferi confort și performanță ideale.

Tehnologie: Stăpânește în aer liber
Prindeți străzile orașului sau ascensiunile grele cu talpa exterioară cu model multi-tracțiune Missiongrip™. În timp ce elementele CloudTec® moi, dar durabile se combină cu o talpă intermediară cu două straturi pentru a vă oferi feedback precis și confort pe termen lung, chiar și în cele mai lungi zile.

Materiale: Respirați și rămâneți uscat
Ușoară, respirabilă, rezistentă la apă și realizată cu peste 85% poliester reciclat, partea superioară a Cloudtrax este rezistentă la orice climă. Un sistem de șireturi cu o singură tragere vă permite să vă alunecați, să vă blocați și să plecați. În timp ce un vârf dur și un apărător de noroi înseamnă că niciun teren nu este interzis.

Design: Echilibrat la perfecțiune
Cloudtrax este o nouă generație de pantofi de drumeție pentru exploratorii cu ambiții mari. Proiectat pentru tracțiune, protecție și confort. Cu confortul CloudTec® și un Speedboard® adaptat pentru puterea de mișcare înainte, este pregătit pentru off-road și conceput de natură.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5
© SHOOOS