SKU: 01059-EOL
Culoare: Verde / Green

Shooos Earth positive Olive T-Shirt Limited Edition

-40% 165 Lei

99 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Tricou din bumbac organic, creat de Shooos și designerul @Robo Ileš . Toate tricourile au culori pământii plăcute care subliniază esența mesajului: o parte din banii obținuți prin vânzarea de tricouri donăm „inițiativei My sme Les”, a cărei activitate susține protecția pădurilor slovace.

Bumbac organic
Tricourile sunt realizate din bumbac organic 100%. Acest bumbac este produs din plante nemodificate genetic și fără utilizarea de produse chimice agricole sintetice, cum ar fi îngrășămintele sau pesticidele, cu excepția celor care permit etichetarea ecologică certificată. Producția sa promovează și crește biodiversitatea și ciclurile biologice.

Standard de uzură corectă
Tricourile au fost făcute într-o fabrică etichetată Fair wear.
Codul de practici este baza cooperării dintre Fair Wear și Membru. Elementul central al acestui cod este alcătuit din opt standarde de muncă derivate din convențiile OIM și din Declarația ONU privind drepturile omului. Aceasta înseamnă că Codul de practică pentru uzura echitabilă se bazează pe standarde recunoscute la nivel internațional.
(1) Angajarea este gratuită
2. Nu trebuie să existe discriminare în angajare
3. Fără exploatare a muncii copiilor
4. Libertatea de asociere și dreptul la negocieri colective
5. Plata minimului de existență
6. Program de lucru adecvat
7. Condiții de lucru sigure și sănătoase
8. Un raport de muncă obligatoriu din punct de vedere juridic

Susține pădurile slovace astăzi!
De ce sprijin? În ultimii ani, pădurea a dispărut cel mai repede din Slovacia dintre țările UE. Este dovedit că singura modalitate eficientă de a preveni schimbările climatice și încălzirea globală este pădurea, pădurea absoarbe cantitatea mare de carbon produs de om. Inițiativa „My sme Les” își propune să interzică distrugerea parcurilor naționale și a pădurilor rare din Slovacia. Suntem îngroziți de tăierile fără scrupule care au loc în ele. Suntem îngrijorați de abordarea autorităților, care le pune în pericol. Suntem oameni care iubesc pădurile și dorim să le protejăm pentru generațiile viitoare.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS