SKU: M9166
Culoare: Negru / Black

Converse Chuck Taylor All Star Black

-12% 325 Lei

285 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
LIVRARE GRATUITA PESTE 480 RON
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro
A început când am dus foarfecele la originalele noastre High Top Chucks, transformându-le în pantofi de baschet low top. Apoi, adidașul a scăpat de pe stradă, consolidându-și statutul de icoană cotidiană. Ceea ce urmează pentru Low Chucks depinde de dvs. Sunt versatile, clasice și în întregime ale voastre pentru a purta cum doriți, oriunde doriți, oricând doriți. Noi doar facem pantoful. Tu faci poveștile.

Partea superioară din pânză este ușoară și durabilă.
Silueta atemporală pe care o cunoști și o iubești.
Profil redus pentru flexibilitate maximă.
Ochelele mediale sporesc fluxul de aer.
Plăcuță de înmatriculare All Star reinventată.
Chuck Taylor All Star Origins

Creat în 1917, adidașul Converse Chuck Taylor All Star a fost pantoful original de baschet. Utilizarea sa s-a schimbat de-a lungul anilor, dar este încă perfectă prin simplitate. Cu silueta sa atemporală, talpa de cauciuc vulcanizat și patch-ul inconfundabil al gleznei, Chuck este pregătit pentru ca tu să-l faci al tău.

În curând, echipe de baschet, precum și băieți americani, purtau Converse „Chuck Taylor” All Stars. În anii 1930, Chuck Taylor a proiectat modelul alb de top pentru Jocurile Olimpice din 1936, iar pantoful cu garnitura patriotică roșie și albastră a devenit foarte popular împreună cu toate modelele de pânză neagră și piele ale All Star. Astăzi puteți cumpăra în continuare fie modelul alb optic strălucitor, fie un model alb murdar nevopsit numit alb sau alb natural.

După al doilea război mondial, clasicul Chuck Taylor All Star High Top, alb-negru, a fost introdus în 1949, un pantof mult mai atrăgător decât modelele negre monocrome care fuseseră produse până atunci. Baschetul era acum un sport profesional important. Chuck Taylor All Stars a fost pantoful pentru jucătorii profesioniști, de la facultate, de liceu și toți jucătorii serioși, iar aceste blaturi distincte negre sau albe au făcut parte din aspectul fiecărei echipe.

În 1957, All Star a fost introdus și a devenit popular ca o alternativă mai casual la topul înalt. În acest moment, Converse deținea o cotă de 80% din întreaga industrie de adidași. Datorită eforturilor sale neobosite de promovare a sportului, Taylor a fost numit „ambasador la baschet”, iar în 1968, Charles H. ‘Chuck’ Taylor a fost introdus în Sala Famei Baschetului. Din păcate, un an mai târziu a murit.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Recenzii Client

4/5
Anonym
06.12.2018
 
5/5
Anonym
28.11.2018
 
© SHOOOS