SKU: T93RYUDYY
Culoare: Gri / Grey

The North Face M Apex Bio Lite Jacket

-40% 900 Lei

540 Lei

În Stoc
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
LIVRARE GRATUITA PESTE 480 RON
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
shooos@shooos.ro

pe zile blustery, acest sacou cu glugă este doar ceea ce este necesar pentru a menține în vânt chill. Aducerea de design montan la aventurile orasului tau, este o alegere elegantă pentru a vă menține cald și uscat în vreme de primăvară variabilă.

96% poliester, 4% elastan

reduce frigul vântului pentru o activitate confortabilă și flexibilă. < br/> tesatura de uscare rapida se misca umezeala la suprafata pentru a se evapora. < br/> un finisaj rezistent la apă, durabil, asigură protecție împotriva umezelii ușoare.

marcă de imprimare pe capota < br/> Full-Zip cu glugă sacou < br/> Centrul fata expuse zip < br/> două buzunare cu fermoar pe mâini și un buzunar la piept cu fermoar < br/> manșetă reglabilă cu manșon cu Velcro < br/> Hood, tiv și manșetă de reglare < br/> dublu XL logo pe spate și pe mânecă

North face ® misiune fundamentală rămâne neschimbată, deoarece 1966: oferi cele mai bune unelte pentru sportivi și Explorer moderne zi, sprijin conservarea în aer liber, și inspira o mișcare globală de explorare. North face a fost construit pe o dragoste pentru exterior și dorința de a permite toate tipurile de explorare, de la curtea ta la Himalaya. "În ultimii 50 de ani am trăit prin" adevărata noastră Nord ", convingerea că explorarea are puterea de a ne schimba, de a ne contesta și de a ne ajuta să vedem lumea din noi perspective."

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Recenzii Client

5/5
Anonym
05.06.2019
 
5/5
Anonym
09.04.2019
 

Related Products

© SHOOOS