SKU: A5NDR-392
Culoare: Verde / Green

Timberland Timberloop Boot

-30% 1.100 Lei

770 Lei

Stoc epuizat

DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Cizmele noastre utilitare Timberloop™ EK sunt special concepute pentru circularitate. Acești drumeți au o construcție unică a talpii în care cu o tăietură a unei cusături, tălpile pot fi scoase și fiecare parte poate fi pusă în cele din urmă în propriul flux unic de reciclare. Pentru a ajuta la închiderea „buclei”, această nouă metodă de construcție reduce cimenturile pe bază de substanțe chimice utilizate, iar papucii detașabili sunt fabricați din țesătură ReBOTL™ din plastic 100% reciclat. Pentru ca această viziune asupra circularității să devină realitate, asigurați-vă că îi trimiteți pe acești drumeți înapoi la noi când ați terminat cu ei prin platforma de proiectare circulară Timberland, Timberloop™.

Cauciuc reciclat
Acum puteți combina ceea ce reprezentați cu ceea ce reprezentați cu pantofii Timberland® cu tălpi din cauciuc reciclat. Fabricat cu resturi de cauciuc, cauciucul reciclat constă în 34% din cauciuc reciclat, dar oferă totuși tracțiunea și durabilitatea de care ai nevoie, indiferent dacă comunici cu natura sau mergi la serviciu.

ReBOTL™
Miliarde de sticle de pe tot globul sunt colectate, reciclate și transformate în fire RPET pe care apoi le folosim pentru a face produse, contribuind la reducerea deșeurilor și sprijinind și locurile de muncă. Produsele de îmbrăcăminte cu material ReBOTL™ conțin cel puțin 40% plastic reciclat

OrthoLite®
Rămâneți confortabil toată ziua cu încălțămintea Timberland® cu branțuri ușoare din spumă OrthoLite®. Materialul ultra-respirabil nu se va descompune și nu își va pierde capacitatea de a absorbi șocurile; are, de asemenea, un sistem de gestionare a umidității plus un tratament antimicrobian pe bază de sare pentru controlul mirosurilor.

Piele mai bună
Piele responsabilă cu mediul înconjurător, provenită din tăbăcării, evaluată cu argint sau aur de către Leather Working Group pentru practicile lor de gestionare a apei, energiei și deșeurilor.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5

Related Products

© SHOOOS