SKU: 60.98255
Culoare: Albastru / Blue

On Running Cloud X 3

-10% 880 Lei

792 Lei

În Stoc
3 variante de culori
DOUBLE BOXING
LIVRARE 4 ZILE
Produse 100% originale
ÎNTOARCEȚI 30 DE ZILE
[email protected]
Ultraușoară, foarte reactivă, cu o potrivire și respirabilitate mai bune. Se naște din alergare, dar este făcută pentru orice.

TEHNOLOGIE -Ultraușoară și reactivă
Viteză. Intensitate. Concentrează-te. Nu vin ușor. Dar sunt mai ușori atunci când pantofii tăi sunt la fel de ușori și receptivi. Cloud X 3 împinge noi limite în ceea ce privește greutatea, agilitatea și versatilitatea. Astfel, puteți reacționa, răspunde și zdrobi fiecare antrenament și fiecare alergare.

MATERIALE - Antrenează-te. Ajută.
Suntem neoboșiți în ceea ce privește îmbunătățirea performanței, diminuând și impactul nostru asupra planetei. De aceea, plasa noastră reproiectată cu 3 straturi este realizată din conținut reciclat 90-95% și oferă respirabilitate optimizată, suport care sporește încrederea și durabilitate excepțională.

DESIGN - Făcut pentru orice
Născut din experiența noastră în alergare, făcut pentru fiecare ghemuit, fiecare fandare, fiecare interval, fiecare burpee, fiecare... Oricum te-ai mișca, potrivirea îmbunătățită, șiretul stea, plasa cu 3 straturi, CloudTec® și Speedboard® se combină pentru a te susține. Simțiți-vă încrederea – dezlănțuiți-vă fitness-ul.

Cum evaluați acest produs?

Review
0/5
© SHOOOS